Telefoon: 0317-617.490

Senioren-Aikido

Speciaal bedoeld voor senioren die graag Aikido trainen maar dan aangepast aan hun eigen tempo en fysieke mogelijkheden.

   

Senioren-aikido is 'gewoon' aikido, maar dan met extra aandacht voor ontspanning, gecentreerdheid, en natuurlijk houding, beweging, en alertheid. Heel geschikt als u iets rustiger en niet meer dan een keer per week wilt trainen om uw weerbaarheid en vitaliteit op peil te houden. De lessen volgen verder alle regels en gebruiken die in Aikido van toepassing zijn. Voor meer informatie hierover en aanmelding, klik hier...

De lessen worden gegeven door Pasi Lahdenperä (1e dan) en Piet Lagerwaard Shihan (6e dan). Beiden zijn ervaren in Aikido en weerbaarheidstrainingen voor ouderen.

Wanneer? Op maandagen van 16:00 tot 17:00 uur. De eerste les is maandag 3 december 2018.

Plaats: blauwe zaal van het Olympuscollege, Olympus 11, 6832 EL, Arnhem-zuid (tegenover de parkeerplaats van de oude Rijnhal, nu Decathlon).

Kosten: € 60,00 per kwartaal, geïnd per automatische incasso. Als u belooft een jaar lid te blijven, krijgt u een gratis pak van ons. Stopt u toch eerder, dan betaalt u dit pak alsnog (45 euro). Deze bedragen gelden per 1 december 2018; wijzigingen worden tijdig aangekondigd.

Kleding: wit judo- of karatepak of gewone sportkleding. Plus een paar slippers voor buiten de mat.

Weet u nog niet zeker of dit iets voor u is? Kom dan naar een cursus Body-Mind-Fit met Aikido! Dit zijn 9-weekse cursussen in verschillende wijken van Arnhem - gratis!. Ze vinden plaats gedurende 2 jaar, van september 2018 tot september 2020. Aan elke cursus gaat een Open les/demo vooraf. Dan kunt u vrijblijvend kennismaken. De Open Lessen en cursussen worden aangekondigd via de agenda van de Arnhemse Koerier en op deze website - klik hier!

Vragen? ! Of bel ons op 0317-617490