Introductiecursus en Open Les aikido

De Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan verzorgt weer een introductiecursus voor iedereen die wil kennismaken met deze bijzondere sport. Je leert de basisprincipes van het aikido, onder toezicht van gediplomeerde leraren en samen met gevorderde leerlingen. Ook meisjes en jongens vanaf 12 jaar zijn welkom!

Open Les

Zaterdag 13 januari van 11 tot 13 uur ben je  welkom op de Open Les in Arnhem. Gratis! Iedereen vanaf 12 jaar is welkom! Neem slippers en losse sportkleding mee.

Introductiecursus:
  • Op zaterdagen van 20 januari t/m 17 februari 2018
  • Tijden: 11:00 tot 12:00 uur
  • Kosten: 35 euro, contant meenemen bij de eerste les
Lokatie van Open Les en cursus:

Olympuscollege
Olympus 11
6832 EL Arnhem

Tips:

• Attendeer familie, vrienden/vriendinnen, buren en wie dan ook op deze mogelijkheid!
  • Mocht je deze keer niet kunnen: houd onze website in de gaten. Dit programma wordt regelmatig aangeboden.
  • Wil je liever op een ander moment komen? Je kan op alle trainingen terecht voor een gratis proefles. Kijk op het rooster voor tijden en locaties
Aanmeldformulier
Hiermee meld ik mij aan voor de eerstvolgende introductiecursus van de Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan.
Geboortedatum
- -

Ik verklaar dat ik akkoord ga met de volgende voorwaarden:

• Ik respecteer de gangbare dojo-etikette tijdens de trainingen. Ik volg de aanwijzingen van de docent op, ook als ik aanwezig ben buiten de trainingen (in de zaal, kleedkamer of elders in het gebouw).

• Ik stel de docenten en bestuur van de Aikido Stichting Arnhem “Jiki Shin Kan” niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen of blessures die ontstaan ten gevolge van de training.

• Ik stel hen of de Aikido Stichting ook niet aansprakelijk voor vermissing van bezittingen tijdens de training.