Open Les aikido en Introductiecursus

In september 2018 verzorgen we weer een introductiecursus voor iedereen die wil kennismaken met Aikido. Je leert de basisprincipes van het aikido, onder toezicht van gediplomeerde leraren en samen met gevorderde leerlingen.

Open Les

Maandag 17 september van 20:15 tot 21:45 uur ben je  welkom op de Open Les door Piet Lagerwaard (6e dan) en Houwke Ong (3e dan) in Arnhem-Zuid. Gratis! Iedereen vanaf 18 jaar is welkom! Neem slippers en losse sportkleding mee.

Introductiecursus:
  • Op maandagen van 24 september t/m 22 oktober 2018
  • Tijden: 20:15 tot 21:45 uur
  • Kosten: 35 euro, contant meenemen bij de eerste les
  • Leraar: Houwke Ong (3e dan)
Lokatie van Open Les en cursus:

Olympuscollege, sportzaal naast hoofdingang

Tips:

• Attendeer familie, vrienden/vriendinnen, buren en wie dan ook op deze mogelijkheid!
  • Mocht je deze keer niet kunnen: houd onze website in de gaten. Dit programma wordt regelmatig aangeboden.
  • Wil je liever op een ander moment komen? Je kan op alle trainingen terecht voor een gratis proefles. Kijk op het rooster voor tijden en locaties
  • Bij fysieke klachten kan je voor de les overleggen met de docent wat wel of niet mogelijk is. Raadpleeg in twijfelgevallen altijd uw huisarts.
Aanmeldformulier
Hiermee meld ik mij aan voor de eerstvolgende introductiecursus van de Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan.
Geboortedatum
- -
Overig Heeft u fysieke klachten of gebruikt u medicijnen waarmee de instructeur rekening moet houden? Meld dit dan voor de les aan de instructeur. Wij bewaren geen medische gegevens.

Ik verklaar dat ik akkoord ga met de volgende voorwaarden:

• Ik respecteer de gangbare dojo-etikette tijdens de trainingen. Ik volg de aanwijzingen van de docent op, ook als ik aanwezig ben buiten de trainingen (in de zaal, kleedkamer of elders in het gebouw).

• Ik stel de docenten en bestuur van de Aikido Stichting Arnhem “Jiki Shin Kan” niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen of blessures die ontstaan ten gevolge van de training.

• Ik stel hen of de Aikido Stichting ook niet aansprakelijk voor vermissing van bezittingen tijdens de training.