Inschrijfformulier Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan

Hier schrijft u zichzelf of uw kind in als leerling van de Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan.

Voorwaarden

Door aanmelding met dit formulier verklaar ik dat ik akkoord ga met de volgende voorwaarden:

• Ik respecteer de gangbare dojo-etikette tijdens de trainingen.
  • Ik volg de aanwijzingen van de docent op, ook als ik aanwezig ben buiten de trainingen zoals in de zaal, kleedkamer etc.
  • Ik stel bestuur en docenten van de Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen, of blessures ontstaan ten gevolge van de training. Evenmin stel ik hen/de Stichting aansprakelijk voor vermissing van bezittingen tijdens de training.
  • Mijn e-mailadres mag door de Stichting gebruikt worden voor het versturen van aikido- en clubinformatie.

Machtiging

• Met dit formulier machtigt u de Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan om bedragen van onderstaande bankrekening af te schrijven per kwartaal ten behoeve van het lesgeld.
  • Opzeggen kan alleen per mail aan info@aikidostichtingarnhem.nl, of per brief aan het secretariaat: Radboudweg 23, 3911 BE Rhenen. Er geldt 1 maand opzegtermijn.

U kunt een machtiging te allen tijde intrekken. Gebruikt u hiervoor de rode kaart intrekking automatische machtiging.

Persoonsgegevens nieuwe leerling
Vul hier de gegevens in van de nieuwe leerling.
Geboortedatum
- -
Geslacht

Soort lid
Jeugd of volwassen

Satellietdojo Ben u ook lid van een van onze satellietdojo's?

Jaarlidmaatschap
Als u toezegt een jaar lid te blijven, komt u in aanmerking voor een gratis pak (keikogi). Zegt u toch tussentijds op, dan betaalt u alsnog 40 euro. Dit geldt alleen voor volwassenen.
Jaarlidmaatschap   Geef hier aan of u voor een jaarlidmaatschap kiest met een pak, of een gewoon lidmaatschap.

Betaalgegevens
Ik machtig hierbij de Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan om contributie te innen van onderstaand rekeningnummer.
Overige vragen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit formulier wordt over een beveiligde verbinding verzonden. Wij zullen uw gegevens nergens anders voor gebruiken dan voor onze administratie.

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per mail.

• Lidmaatschap volwassenen € 108 per kwartaal
  • Lidmaatschap jeugd t/m 16 jaar € 57 per kwartaal