Aikido op Yoga-Festival Arnhem

23-09-2017
Op zaterdag 9 september is de ASA aanwezig bij het landelijke Yoga Festival in Schaarsbergen.

Houwke op zsch 2017

ASA-instructeur Houwke Ong (3e dan) geeft dan een Aikido-workshop en demonstratie van 15:00-15:50 uur. Je kan de hele dag bij hem terecht op onze info-stand. Verder is er die dag ook van alles te doen - zie voor het programma en tickets www.yogafestivalarnhem.nl.

Voor deze dag zoekt de organisatie nog vrijwilligers voor allerlei taken (opbouwen, afbreken, festivalgangers de weg wijzen, bij de entree van een les staan..etc) . Heb je interesse en vind je het leuk om de hele dag op het festival actief te zijn laat dit dan z.s.m. weten! De vrijwilligers ontvangen een gaaf shirt, een lekkere lunch en kunnen een gratis les volgen.

Locatie: Kemperbergerweg 800, 6816 RX  Arnhem (bij Schaarsbergen).