12-07-2018

Danexamens 8 juli bewijzen: Aikido is voor iedereen!

"Met trots mag ik melden dat afgelopen zondag vier van onze leden zijn geslaagd voor hun danexamen in Utrecht. Aikido is voor iedereen, dat werd hiermee weer eens bewezen", aldus Piet Lagerwaard.

Malou Mabesoone was de jongste kandidaat: 18 jaar oud, lang geleden begonnen in onze jeugdgroep, waarin ze onlangs nog les gaf op ons jaarlijkse jeugd-Aikidokamp. Zij behaalde na een pittig examen de eerste Dan. Daarmee was ze niet de enige; ook Sjef Cobben deed een mooi examen en slaagde voor de eerste Dan.

Ons oudste lid en zeer gewaardeerde co-docent Breun Gaasbeek (71 jaar) slaagde ook ruimschoots voor de proef en werd tweede Dan.

Dat aikido je leert om op ontspannen wijze effectief te zijn en efficiënt met je energie om te gaan, werd ook aangetoond door onze vrouwelijke docent en secretaris van onze stichting, Cathrien de Pater. Zij behaalde de vierde Dan.

Met dank aan alle ukes die zich in die examens - en bij de voorbereiding! - enorm hebben ingezet.

Alle geslaagden: Proficiat!

Piet Lagerwaard