Nieuwsarchief 2014

Ik ben Annet.
Ik doe al vijf jaar aan Aikido en heb nu de bruine band!
Opnieuw Fight Right Keurmerk
Na een herkeuring door het NIVM is opnieuw het Fight Right Keurmerk toegekend aan Aikido Stichting Arnhem 'Jiki Shin Kan'.
Succesvolle jeugdexamens Aikido
Woensdag 6 en donderdag 7 november 2013 hebben de jeugdleden van Aikido Stichting Arnhem ‘Jiki Shin Kan’ met veel succes hun sportieve ontwikkeling in het aikido laten zien.
Vallen met Beleid: aanmelding volgende cursus is geopend
Vanaf 21 november a.s. wordt in Arnhem een gratis cursus ‘Vallen met Beleid – valpreventie en valtraining’ aangeboden. De Arnhemse Koerier plaatste er een artikel over.
Weerbaarheidscursus Werk en Inkomen
Afgelopen twee weken hebben zo'n 150 ambtenaren van de gemeente Arnhem een op aikido gebaseerde weerbaarheidscursus gevolgd.
Stage Terry Ezran Shihan
De stage die Terry Ezran Shihan gaf op zaterdag 30 november in Rotterdam was druk bezocht door yudansha van de AFN.
Sinterklaas op bezoek bij jeugdles
Aan het eind van de jeugdles op woensdag 4 december klonk er een hard gebonk!
Eerste cursus ‘Vallen met beleid’ succesvol afgerond.
De eerste cursus ‘Vallen met beleid’ van Aikido Stichting Arnhem ‘Jiki Shin Kan’ en Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) was een groot succes.
Foto valtraining in de Arnhemse Koerier
Onze activiteiten worden goed opgepikt door de Arnhemse Koerier. Deze week een foto van de valtraining...
Vallen met beleid – valpreventie en valtraining
Een kennismakingsles en de cursus ‘Vallen met beleid’.
Examens voor jeugd en volwassenen
Afgelopen twee weken zijn vele leden weer geslaagd voor hun examen.
Ronnie Stevens leraar niveau 2
Afgelopen zaterdag is Ronnie Stevens geslaagd voor zijn examen Leraar Martial Arts niveau 2.
Aikido demonstratie in Focus Filmtheater
Gisteren hebben onze jeugdleden een spetterende demonstratie gegeven tijdens de film De Superheld, in Focus Filmtheater Arnhem.
Aikido demonstratie in Arnhemse Koerier
De Arnhemse Koerier heeft deze week bericht over de aikido demonstratie die onze jeugdleden gaven.
Start Senioren Sport
Als een logisch vervolg op de succesvolle cursussen 'Vallen met Beleid - valpreventie en valtraining' start op 19 mei de eerste cursus Senioren Sport.
Houwke geslaagd voor Leraar Aikido niveau 3
Op zaterdag 17 mei 2014 deden onze eigen Houwke Ong, en Gijsbert van Ziel (Kaishinkan Aikido Dojo, Rotterdam) examen voor Leraar Aikido niveau 3.
Winnaar Leukste Sportvereniging Arnhem 2014
Op maandag 26 mei 2014 maakte de organisatie van de verkiezing Leukste Sportvereniging 2014 de winnaars bekend. In gemeente Arnhem werd Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan als winnaar aangewezen in de beide categorieën: meeste stemmen & hoogste rapportcijfer.
Kashima demonstratie
Afgelopen week hadden we Stan Lee op bezoek. Stan is 4e dan aikido en bestudeert ook Kashima.
Nieuw seizoen van start
Het nieuwe trainingseizoen is van start gegaan deze week. Brendan werd op het einde van zijn eerste les aikido al in een vrije val geworpen.