14-06-2016

Aikido-bootcamp jeugd weer groot succes!

Het tweede aikido-bootcamp was weer geweldig! Met een bijzondere buitenles van Lijnie Reijers (4e dan) uit Dordrecht, en twee inspirerende lessen van Ronnie Stevens en Piet Lagerwaard in de dojo.

Vrijdagmiddag 24 juni kwamen zo'n 18 jeugdleerlingen naar Scouting-centrum De Rotsblokken voor het kamp. Daan, Niels en Loes hadden het weer prima georganiseerd: met leuke spelletjes, lekker eten van Loes (chili con carne met aardbeien en yoghurt toe), stevige lessen, kampvuur, en voor de oudere jeugd een dropping..! Zelfs het weer werkte mee: het bleef droog totdat de lessen op zaterdagmiddag in de dojo begonnen! Begrijpelijkerwijs kwam er van slapen iets minder terecht, maar alle kinderen hielden het goed vol tot het eind! Met dank aan de organisatoren, de gastdocente en onze eigen docenten, en de financiers: Grote Clubactie en Aikido Federatie Nederland. Volgend jaar weer?